Tervetuloa kotiin Skatagardeniin
– jossa se pieni ekstra on jo vakiona.

VAIN PARI ASUNTOA JÄLJELLÄ, TARTU TILAISUUTEEN!

Tämän päivän vauhdikkaassa yhteiskunnassa, jossa on ehdittävä sekä tehdä uraa että viettää merkityksellistä vapaa-aikaa, on mukava omistaa koti, joka ei vaadi mitään, vaan pelkästään antaa.

Koti, joka antaa tilaa harrastuksillesi mutta myös palautumiselle. Koti, joka on lähellä keskustan sykettä ja Skatan rauhaa.

Kodin on oltava paikka, jossa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Täällä sinulla on pääsy lämpimään autotalliin, kuntosalille, uima-altaalle, täysin varustellulle saunaosastolle sekä juhlatiloihin omassa korttelissasi.

Saat siistin, hyvin hoidetun pihan, viljelylaatikkoineen ja tilan grillaukselle, ilman ruohon leikuuta tai lumen luomista. Nykyaikaista asumista, joka antaa lisää aikaa, sinulle.

Kaiken tämän tarjoaa Skatagarden – Uudenlainen asumismuoto Pietarsaaressa.

Asuminen Skatagardenissa

Skatagardenista löytyy asuntoja pienemmistä yksiöistä tilaviin kolmioihin ja suuriin viiden huoneen asuntoihin. Suurin osa huoneistoista on yksikerroksisia, joko katutasolla tai toisessa kerroksessa, kun taas osa rakennetaan kahteen kerrokseen. Skatagardenin huoneistot sopivat myös pyörätuolia käyttäville. Tämä luo nykyaikaiselta asumiselta vaadittavaa avaruuden tuntua asuntoihin ja muihin tiloihin.

Kaikkien huoneistojen asukkailla on pääsy yhteisiin tiloihin piharakennuksissa sekä korttelin alla olevaan parkkihalliin. Asuntojen sisäänkäynti on pihan puolella. Voit tutustua eri pohjaratkaisuihin ja valita näköalan yli korttelin joko katutasolta tai toisesta kerroksesta. Klikkaamalla sinua kiinnostavaa huoneistoa saat siitä lisätietoa.

Sijoituslaskuri

Huomaa, että laskelman tiedot ovat suuntaa antavia ja ne on aina varmistettava myyjältä.

Kassavirtavarat kuukausittain

TIEDOT

Huoneiston koko
Neliöhinta
Velaton hinta
Yhtiölaina
Oma rahoitus
Josta omaa lainaa
Yhtiölaina
Korko
Aika vuosina
Annuiteetti kuukausierä
Oma laina
Annuiteetti
Keskiarvokorko koko jaksolta
Vuokratuotto kuukaudessa
Hoitovastike asunto-osakeyhtiölle
Lyhennys ja korko, yhtiölaina
Korkomeno oma rahoitus
Voitto ennen veroja
Vero (20 % yritysverotus)
Voitto
Lyhennys oma rahoitus
Kassavirta kuukausittain

Tuotto koko ajanjaksolle

Alkupääoma
Kassavirta netto

Huoneiston arvoksi arvioidaan silloin

Tuotto vuoden kuluttua

Tule tutustumaan asuntoihimme

Tule tutustumaan nyt valmistuviin huoneistoihimme!

Ota yhteyttä Aktia Kiinteistönvälitykseen tai Nordic Rakennukseen.
Tervetuloa!

Aktia Kiinteistönvälitys:
Stig Göran Björkman 044 586 88 00
Benny Herrmans 044 042 86 68

Nordic Rakennus:
Gerhard Snellman 050 056 01 60
Samuel Hjulfors 050 322 44 59
Christian Grankulla 044 285 09 44
Rickard Snellman 040 486 68 08

Skatagarden

1.2

Skatagarden valmistuu parhaillaan. Luomme viihtyisän asuinkorttelin vanhaan Skata-henkeen, ottaen samalla huomioon kaupunginosan historian.

Kortteli koostuu moderneista asunnoista, joihin kuuluu parkkihalli kellarissa sekä yhteiset pihatilat. Nämä valmistuivat Vaiheessa 2 ja yhteisiin tiloihin kuuluu muun muassa kuntosali, uima-allas, naisten ja miesten sauna sekä paviljonki, jossa korttelin asukkaat voivat järjestää yksityisjuhlia ja tapahtumia. Korttelin suojaisalle sisäpihalle on toteutettu myös korttelitori, johon kuuluu terassi ja grillauspaikka paviljongin yhteydessä.

JAKSO 1

Tapaa Mikaela & Magnus

JAKSO 2

Herätetään historia henkiin

JAKSO 3

Kierros tiilien ja pölyn keskellä

JAKSO 4

Erikoisjakso: Palkittu remontti

JAKSO 5

Tutustutaan tarkemmin pohjapiirustukseen - Kierros Skatagardenissa, osa 1

JAKSO 6

Rakennustyömaalla - Kierros Skatagardenissa, osa 2

JAKSO 7

Tehtaasta yhteisöksi - Tutustu tekijöihin, osa 1

JAKSO 8

Moderni historiallisella twistillä - Tutustu tekijöihin, osa 2

JAKSO 9

Tiloja etätyöskentelyyn - Tutustu tekijöihin, osa 3

JAKSO 10

Tapaa naapurit - Elämä Skatagardenissa, osa 1

JAKSO 11

Asuntokierros - Elämä Skatagardenissa, osa 2

JAKSO 12

Paras paikka - Elämä Skatagardenissa, osa 3

Kuvagalleria

Testimonials

Uusien asuntojen suunnittelu vanhaan tehdasrakennukseen – johon kuuluu myös jugendrakennuksen julkisivujen entisöinti – on ollut kyllä Skatagarden-hankkeen mielenkiintoisin osa.
Anders Höglund, LAAJA arkkitehdit
Viihdymme tosi hyvin Skatagardenissa! Täällä on hiljaista ja rauhallista asua.
Asunnon standardi on hyvä ja pohjaratkaisu erittäin toimiva.
Suljettu sisäpiha on hieno ja viihtyisä.
Karoliina Luoto & Andreas Strömsholm
Huoneistoihin on ollut helppo löytää vuokralaiset, ja he ovat erittäin tyytyväisiä.
Jonas Grankulla, vuokranantaja

AKTIA KIINTEISTÖNVÄLITYS

STIG-GÖRAN BJÖRKMAN
06-789 9800
stig-goran.bjorkman@aktialkv.fi


BENNY HERRMANS
06-789 9800
benny.herrmans@aktialkv.fi

NORDIC RAKENNUS OY

SKATAGARDEN
Taljasepänkatu 3
68600 Pietarsaari


info@skatagarden.fi

NORDIC RAKENNUS OY

GERHARD SNELLMAN
050 056 01 60


SAMUEL HJULFORS
050 322 44 59


CHRISTIAN GRANKULLA
044 285 09 44


RICKARD SNELLMAN
040 486 68 08

SKATAGARDENIN TOINEN VAIHE

Jo alusta saakka Skatagardenin toteutuksen taustalla on ollut ajatus luoda uuden tyyppinen asumismuoto, jossa palataan tapaan, miten Skatassa asuttiin aiemmin. Vaikka huoneistot ovat moderneja asunto-osakeyhtiöhuoneistoja, haluamme, että korttelia leimaa yhteisöllisyys, joka usein on tänä päivänä kadonnut.

Hyvä esimerkki siitä, miten vanha kohtaa uuden, on tunnettu jugendrakennus, joka entisöitiin Vaiheessa 2 alkuperäiseen loistoonsa. Uuden elämän antaminen tälle palalle Pietarsaaren historiaa on meille todella tärkeää. Täällä yhdistyvät jugendtyylille ominaiset korkeat huoneet, suuret ikkunat ja syvät ikkunasyvennykset tämän päivän avariin, avoimiin pohjaratkaisuihin, ajattomaan värimaailmaan, laadukkaisiin pintamateriaaleihin ja nykyaikaisiin mukavuuksiin.

Vaiheen 2 yhteydessä valmistuivat myös korttelin yhteiset tilat; juhlatila, kuntosali ja uima-allas. Myös korttelitori sekä sen vieressä sijaitsevat leikkipaikka ja yhteinen grillauspaikka toteutettiin korttelin suojaisalle sisäpihalle tämän vaiheen aikana.

Skatagardenin visio

Ajatus Skatagardenin toteutuksen taustalla on luoda uudenlainen asumismuoto, jossa itse asiassa palataan tapaan, jolla Skatassa asuttiin aiemmin. Vaikka asunnot ovat tavallisia, moderneja osakeyhtiöasuntoja, haluamme silti luoda asumistavan, joka tunnetaan yhteisöllisyydestä, joka tänä päivänä on usein jäänyt unohduksiin.

Kortteli koostuu sisäpihasta, johon on luotu erilaisia kohtaamispaikkoja. Taloilla on omia, ’puoliyksityisiä’ alueita, missä voi istua yhdessä naapureiden kanssa ja juoda kahvia. Piharakennusten yhteydessä on kokoontumistori, missä voit tavata ja seurustella. Piharakennukset itsessään ovat myös kohtaamispaikkoja, yhteinen saunaosasto, kuntosali, uima-allasalue sekä paviljonki ovat tiloja, missä toivomme asukkaiden seurustelevan ja viihtyvän yhdessä.

Kaikki sisäänkäynnit asuntoihin ovat sisäpihalta, joko kadulta porttien kautta tai parkkihallista. Täten annetaan mahdollisuus tervehtiä naapureita, keskustella säästä tai vaikkapa sopia yhteisestä iltapäiväkahvista pihalla.

Me kutsumme tätä yhteisöasumiseksi, ainutlaatuiseksi ja miellyttävämmäksi vaihtoehdoksi heille, jotka haluavat asumiseltaan vähän enemmän. Tänne kuuluvat juuri kotoa muuttavat, vastarakastuneet, vastanaineet tai uteliaat, nuoret perheet, yksinasuvat ja yksin viihtyvät, sohvaperunat tai joka paikan höylät, työuransa loppusuoralla olevat ja elämää rakastavat ikääntyneet ihmiset kaikissa elämänvaiheissaan.

Tervetuloa tutustumaan Skatagardeniin!

Yhteiset tilat

Rakennuksessa, keskellä korttelia, sijaitsevat yhteiset tilat korttelin asukkaille. Yhteiset tilat käsittävät saunaosaston uima-altaineen, pienen kuntosalin ja kokoontumistilan.

Ajatuksena on, että saunan voi varata yksityiskäyttöön, mutta se toimisi myös kokoontumispaikkana, jossa on kiinteät saunavuorot erikseen sekä miehille että naisille.

Uima-altaassa viihtyvät sekä aikuiset että lapset, niin leikin kuin vesivoimistelunkin parissa. Kuntosali laitteineen tarjoaa tilat kevyempään harjoitteluun. Paviljonkia voi varata yksityisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Ehkä kynnys muuttaa huoneistoon on juuri puute tiloista, johon koota yhteen perhe ja tuttavat. Tällöin paviljonki on ratkaisu tilanpuutteeseen.

SKATAGARDENIN KOLMAS VAIHE

Tule mukaan varhaisessa vaiheessa ja vaikuta ikioman huoneistosi suunnitteluun. Nopealla sijoittajalla on mahdollisuus valita itse pintamateriaalit kaikissa suunnitelluissa huoneistoissa. Tämän lisäksi pääsee myös vaikuttamaan E-talon rivitalohuoneistojen valmiusasteeseen.

Katso korttelin asemapiirroksia, klikkaa yksittäisten huoneistojen kohdalta saadaksesi lisätietoa ja valitse itsellesi parhaiten sopiva koti tai sijoituskohde.